Tjänster

Släpvagnsservice

Vi erbjuder service till alla typer av släpvagnar från samtliga fabrikat och reparerar och renoverar personbilssläp, husvagnar och hästtransporter.

Vi har reservdelar och orginaldelar till alla släpvagnar både till försäljning och till våra reparationer och renoveringar.

Unikt för oss på I.N:s Släpvagnsservice och lite av vår specialitet är att vi reparerar och renoverar stumma axlar och fjädringar på både släpvagnar och husvagnar.

Vi erbjuder även mobil service i Jönköping med omnejd ifall du behöver service till din släpvagn eller husvagn och inte har möjlighet att komma till vår verkstad.

slapvagnsservice-blocket-01
slapvagnsservice-blocket-01

Köpa släpvagn

Om du har intresse av att köpa en släpvagn till personbil har du hittat rätt. Vi på I.N:s Släpvagnsservice har lång erfarenhet av branschen och vi är seriösa återförsäljare av både nya och begagnade släpvagnar i varierande storlekar.

Vi är återförsäljare av personbilssläp från sveriges ledande leverantör Brenderups som lägger fokus på kvalitet och hållbarhet.

Vi erbjuder delbetalning och finansiering med Wasa Kredit.

Besiktning & försäkringsjobb

I.N:s släpvagnsservice har ett nära samarbete med försäkringsbolagen och vi utför kontroller inför besiktningar, reparation efter gällande försäkringsregler och vi reparerar utefter protokoll från bilprovning.

Vi har lång erfarenhet av arbete med försäkringsskador samt för- och efterbesiktningar.

slapvagnsservice-blocket-01
iforwilliams_fb

Ifor Williams

Vi är återförsäljare för Ifor Williams. Klicka på länken för att ta dig till Trailerimports hemsida och titta på olika vagnar.