Tjänster

Släpvagnsservice

Vi reparerar och servar alla typer av släpvagnar från samtliga fabrikat. Reservdelar och orginaldelar har vi både till försäljning och vid våra reparationer samt renoveringar.

Unikt för oss på I.N:s Släpvagnsservice och lite av vår specialitet är att vi reparerar och renoverar stumma axlar och fjädringar på både släpvagnar och husvagnar.

Vi erbjuder även mobil service i Jönköping med omnejd vilket kan vara bra om du mot förmodan skulle behöva service till din släpvagn eller husvagn och inte har möjlighet med transport till vår verkstad.

slapvagnsservice-blocket-01
slapvagnsservice-blocket-01

Köpa släpvagn

Om du har intresse av att köpa en släpvagn till personbil har du hittat rätt. Vi på I.N:s Släpvagnsservice har lång erfarenhet av branschen och vi är seriösa återförsäljare av både nya och begagnade släpvagnar i varierande storlekar.

Vi är återförsäljare av personbilssläp från sveriges ledande leverantör Brenderups som lägger fokus på kvalitet och hållbarhet.

Vi erbjuder delbetalning och finansiering med Wasa Kredit.

Besiktning & försäkringsjobb

I.N:s släpvagnsservice har ett nära samarbete med försäkringsbolagen och vi utför kontroller inför besiktningar, reparation efter gällande försäkringsregler och vi reparerar utefter protokoll från bilprovning.

Vi har lång erfarenhet av arbete med försäkringsskador samt för- och efterbesiktningar.

slapvagnsservice-blocket-01
slapvagnsservice-blocket-01

Tillbehör

Vi säljer tillbehör och reservdelar till samtliga fabrikat av släpvagnar.